spacer.png, 0 kB

Økonomi skabes fremadrettet ved dispositioner her og nu under de begrænsninger, som virksomheden må leve med som følge af tidligere dispositioner og hvis virkninger stadig danner rammen for ledelsens handlefrihed, men som ledelsen fremadrettet gennem dens dispositioner i nærmeste fremtid vil kunne være istand til at kunne ændre på.

Få et fast greb om lønsomheds-ledelse med resultat-budgetter med Kapacitetsregnskabet  hvor ansvaret lægges på de rette skuldre og fremmer det motiverende og kreative samarbejde i ledergruppen.

 
EnglishArabicDanishFrenchGermanHindiPolishRussianSwedish

Business Manager

Click on > to start
^ bottom left to stop

Leadertools

Software

List All Products


Advanced Search
Download Area
Show Cart
Your Cart is currently empty.

Shopping Cart

Show Cart
Your Cart is currently empty.

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Business Plan - hvordan ?
Hvordan udformes en Business Plan ? PDF Udskriv E-mail
Tuesday 28. October 2008

Business Planens opbygning

Skønt mange succesfulde virksomheder er startet op uden en formel og skriftlig Business Plan men blot på ryggrad og mavefornemmelse, kan det alligevel være en betydende faktor ved etablering og vækst for netop din virksomhed. En god Business Plan vil støtte dig med at opnå financiering, skabe samarbejds partnere, tiltrække medarbejdere og forstærke din egen selvtillid og udstråling. Den sælger dit firma til omverden og giver dig tilbage meldinger, som så igen kan give dig nye ide'er til forbedringer. Se endvidere værktøjet Business Plan Pro fra Palo Alto Software Ltd. - det er nemt at komme igang med og resultatet er flot.           

Kom igang | Basis | Økonomien | Præsentation    

Fra indholdsfortegnelsen til de økonomiske opstillinger, dækker Business Planen dit forretningsgrundlag - men

  • Hvordan gør du dit Ledelses  resumé enestående ?
  • Hvor mange detaljer er passende ved udformning af din Markedsførings Plan ?
  • Hvad er den bedste måde at præsentere de økonomiske beregninger ?                    

Her er de vigtigste elementer til at hjælpe dig med at udforme hver del af din Business Plan - men først


Kom rigtigt igang                

  

Er din forretnings ide realistisk ?
At gennemføre en kritisk vurdering af dit forretningskoncept på et tidligt tidspunkt vil inspirere dig til at opdage, behandle, og rette eventuelle fatale fejltagelser inden du investerer tid i at udarbejde din egentlige Business Plan.
Fortæl din historie - din vision
Uanset hvilken slags virksomhed, du ønsker at starte, så vil din drejebog, når den er kort og klar, blive en vigtig del af din risiko-styring og nøgle til fuld forståelse af din virksomhed og dens kritiske succes faktorer - de ting der virkelig betyder noget for succes eller fiasko.
Beskriv en bæredygtig Vision og drejebog
Visionen og opgaverne angives ved tilrettelæggelsen af en ny eller mindre virksomhed. Uden den har man svært ved at udvikle en realistisk plan - hvad vil jeg/vi - hvad skal der gøres - af hvem.
Forenklet Start-Op Plan
Før du gør noget somhelst andet behøver du denne forenklede og simpele business plan. Du kan starte med nogle stikord på bagsiden af en brugt kuvert. Her er en  checkliste til at komme igang med.
 

Det grundlæggende

Opbygningen af din Business Plan
Her er i en nøddeskal, hvilke punkter du behøver at behandle i en business plan for at give potentielle financieringskilder og investorer et komplet overblik over din påtænkte virksomhed, så vel som det vil give dig et værktøj, som du kan bruge ved igangsætningen.
Det grundlæggende i Business Planer: Sælg, Sælg, Sælg
Betragtet som et salgsprospekt, får din Business Plan en ny mening. Her er der 4 gode grunde til at du skal gøre dig meget umage når du udformer din Business Plan.
Den skudsikre Business Plan
Opbyg en plan, som kan modstå selv den dårligste økonomi med disse tips.
De fine elementer i en Business Plan - indholdsfortegnelsen
Se her et overblik over elementerne der skal til for at udforme en Successfuld Business Plan.
Hvad du skal være opmærksom på når du udformer din Business Plan
Klar til at komme igang med din business plan? Her er nogla grundlæggende strategier du må have i tankerne når begynder på din business plan.
Fylde indhold ind i din Plan: Hvad skal stå hvor ?
Når du har forstået skitsen for opbygningen af din business plan, behøver du bare at vide hvad du vil sige i hvert afsnit og så bare skrive det ind med dine egne ord.
 

Virksomheds beskrivelse

Dæk alt det grundlæggende i din Virksomheds beskrivelse
At beskrive din virksomhed i planen kunne godt lyde lidt primitivt. Men i realiteten vil en nuanceret forklaring af virksomheden tjene som et stærkt fundament for hele planen.
 

Ledelses resumé

Dit Ledelses resumé er en ledetråd
-ikke en abstrakt og svævende indledning eller introduktion. Ledelses resumé afsnittet er et af de mest kritiske dele af enhver Business Plan - ja det er selve nerven. Man kan sige, at dette afsnit skal være et spejlbilede af hele planen, men blot i miniatureformat.
Kun overflade, ingen substans - dårligt eksempel
Her er et eksempel på hvad der ikke skal skrives i Ledelses resumé afsnittet.
 

Markedsføringsplan

Hvordan undersøger jeg min branche?
Hvor kan du finde specifikke date som vedrører din branche og dets marked ? Her er nogle få steder til at begynde med.
Ramme markedet
For at få succes må du kende de potentielle kunder ud og ind. En iværksætter reflekterer her over det væsentlige i markedsundersøgelse.
Segmenter målgrupperne i din Business Plan
Der er et stort marked udenfor, så hvordan ken du bryde det ned i mindre overskuelige grupper til din Business Plan? Lær her de simple principper for segmenting af dit marked så at du kan bore dig længere ned til en mere præcis synsvinkel på din målgruppe.
Skrive en Markeds Analyse - der bare stråler
Efter den megen talknusning og markedsanalyse, har du brug for et kortfattet og præcist indgangsvinkel for bedst at kunne rette informationen imod dem der skal læse din plan. Artiklen under denne overskrift vil hjælpe dig med at beslutte hvad der skal med i dit marketing afsnit og giver dig et trin-for-trin skema til at få det gjort.
 

Konkurrent analysen

Konkurrent analyser
Du kan lære meget på Internettet og på den måde nemmere målrette og vinkle din indsats.
Få lokalt fod på konkurrencen
Endeløse informationer kan samles på nettet. Men den bedste strategi er at forblive i lokalområdet og så få fod på det før du går videre. 


Hold visionen i live - vedligehold Business Planen

Resultatledelse med resultatcentre
Når din virksomhed vokser melder behovet sig for at du ansætter folk og delegerer resultatansvar til dem. Ledelse med mål og budgetter er en ledelsesform der virker motiverende på dine folk og får dem til at yde deres absolut bedste. Men det kræver en særlig form for data. Business Manager med de 2 nøgletal Kapacitetdgrad og Afkastningsgrad, danner det bedste grundlag for resultatledelse med budgetter - grundlaget er Kapacitetsregnskabs modellen som krystalklart fokuserer på indtægtssektorernes relative lønsomhed set i forhold til træk på virksomhedens drifts- og kapitalkapacitet signaleret igennem de to nævnte nøgletal.
 
Business Manager frembringer data, som direkte kan anvendes til opdatering af din Business Plan og kortperiodebudgetter i bogholderi og driftsstatistik - uden stress i linie organisationen.
 
Sidst opdateret ( Saturday 02. January 2021 )
 
< Forrige   Nste >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB