spacer.png, 0 kB

Der er er mange penge at hente ved at tage Kapacitetsregnskabet i fleksibilitetsstyringens tjeneste - fordi det giver sikker vejledning om, hvor de ikke udnyttede indtjeningsmuligheder befinder sig, og hvor de saneringsmodne tabskilder skjuler sig.

Få et fast greb om ledelse med resultatbudgetter opbygget efter Kapacitetsregnskabs modellen, hvor ansvaret lægges på de rette skuldre og fremmer det motiverende og kreative samarbejde i ledergruppen.


 
EnglishArabicDanishFrenchGermanHindiPolishRussianSwedish

Business Manager

Click on > to start
^ bottom left to stop

Leadertools

Software

List All Products


Advanced Search
Download Area
Show Cart
Your Cart is currently empty.

Shopping Cart

Show Cart
Your Cart is currently empty.

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home
Dynamisk Drift og moderne HMI løsninger PDF Udskriv E-mail
Wednesday 27. June 2012

 

HMI-løsninger (Human Machine Interface) befinder sig i en periode med forandringer. Industrielle brugergrænseflader henter inspiration fra forbrugerorienterede produkter, som mobiltelefoner, MP3-afspillere o.s.v., med avanceret grafik, ikonbaseret navigering og styring, som resulterer i brugervenlige og intuitive brugerflader.  


Trendsættende pålidelige HMI-løsninger støtter denne tankegang med indlejret ’state-of-the-art’ grafik og funktionalitet, hvilket giver
veldesignede brugerflader baseret på fleksibel, udbredt og moderne softwareteknologi og en virkelig åben platform - uafhængig af de fysiske omgivelser forstået på den måde at redskabet forandrer karakter alt efter den virkelighed, som det er sat til at afkode.

 

Beijer Eletronics AB har gennem sit datterselskab Westermo modtaget en stor ordre på 30 millioner omkring ($ 4 millioner)  med Washington Metropolitan Area Transit Authority (WMATA) som slutkunde.

Ordren er et gennembrud for Beijer Electronics og Westermo nye løsninger til IP-kommunikation til banestrækninger (Westermo IP-tog opløsning) og bekræfter koncernens verdens førende position i feltet. Ordren er også en af Beijer Electronics største ordrer.

Ordren omfatter kommunikationsudstyr såsom switche og routere til 364 pendelstågsvogne. Leveringsstart sker i løbet af fjerde kvartal af 2013 og leverancerne vil løbe i 2,5 år. Der er potentiale for yderligere ordrer som en del af WMATA s opgradering af Washingtons Metro og pendel-tognet.
 
Beijer Electronics ordrer på kommunikationsudstyr er en del af et netværk til pendler-togene, der skal leveres af japanske Toshiba, som er således Westermo direkte kunde. Afgørende for, at Toshiba har valgt Westermo IP-togløsning er robusthed og pålidelighed i et meget krævende miljø. IP-kommunikationssystemet omfatter også specifikke funktioner til styring og overvågning, som vil omfatte forbedret sikkerhed.

Westermo har i næsten to år beskæftiger sig med intensiv udvikling at udvikle den nye løsning til IP-kommunikation i jernbane segmentet. Lanceringen fandt sted i slutningen af sidste år. Westermo har i år også to mindre ordrer i systemet til nye kunder. Den største ordre fra Toshiba og WMATA tyder på, at overgangen til IP-baserede kommunikation på banestrækninger nu er begyndt for alvor, og Beijer Electronics mener, at der er et stort potentiale på det globale marked. 

Dynamisk drift omfatter systematisk og forebyggende vedligehold. Periode- og tælllerbaseret samt tilstandsbaseret med estimering af restlevetider pba modeller af MTBF, MTTF etc... Især ved sæsonvariation i efterspørgsel ved proces- og mobil kapacitet
Sidst opdateret ( Friday 04. January 2019 )
 
< Forrige   Nste >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB