spacer.png, 0 kB

Økonomi skabes fremadrettet ved dispositioner her og nu under de begrænsninger, som virksomheden må leve med som følge af tidligere dispositioner og hvis virkninger stadig danner rammen for ledelsens handlefrihed, men som ledelsen fremadrettet gennem dens dispositioner i nærmeste fremtid vil kunne være istand til at kunne ændre på.

Få et fast greb om lønsomheds-ledelse med resultat-budgetter med Kapacitetsregnskabet  hvor ansvaret lægges på de rette skuldre og fremmer det motiverende og kreative samarbejde i ledergruppen.

 
EnglishArabicDanishFrenchGermanHindiPolishRussianSwedish

Business Manager

Click on > to start
^ bottom left to stop

Leadertools

Software

List All Products


Advanced Search
Download Area
Show Cart
Your Cart is currently empty.

Shopping Cart

Show Cart
Your Cart is currently empty.

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Software arrow Business Manager (10 brugere)
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Software arrow Business Manager (10 brugere)Business Manager (10 brugere)


Price:  Call for Pricing


For resultat- og markedsorienteret fremstillings virksomhed med nøglefaktorer, som begrænser et potentielt  udbud, men som kan varieres periodevist ved tilkøb af extra kapacitet. Bemærk at det er kun muligt at opnå licens til anvendelse af Kapacitetsregnskabet såfremt virksomhedens øverste ledergruppe har gennemgået en kort kvalficerende introduktion ved et aktivt og specielt tilpasset ledelses assesment med indbygget budgetteringskursus og med fokus på virksomhedens specielle særpræg og behov. Assesment og kursus gennemføres i forbindelse med implementeringen over en planlægnings cyklus og er includeret i prisen.

Træning i brugen af Kapacitetsregnskabets moduler og mindre tilretninger genemføres optimalt i løbet af en periode på 6 - 12 måneder - og bedst i et tidsvindue som starter lidt før slutningen af et regnskabsår. 

Kapacitetsmodellen iflg. professor Palle Hansen


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB