spacer.png, 0 kB

Kapacitetsregnskabet er det eneste realistiske alternativ for budgettering med mening i Resultat-center opdelte virksomheder - under opture såvel som nedture  - med fuld lønsomheds- og likviditets kontrol. Markeds alternativer kan vurderes og prioriteres efter relativ lønsomhed inden for rammerne af den bestående kapacitet. Kapacitets alternativer efter nytteværdi og finans alternativer efter fleksibilitet i tidsvinduer og beredskab  

 
EnglishArabicDanishFrenchGermanHindiPolishRussianSwedish

Business Manager

Click on > to start
^ bottom left to stop

Leadertools

Software

List All Products


Advanced Search
Download Area
Show Cart
Your Cart is currently empty.

Shopping Cart

Show Cart
Your Cart is currently empty.

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Software arrow Business Manager - Koncernudgave
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Software arrow Business Manager - KoncernudgaveBusiness Manager - Koncernudgave


Price:  Call for Pricing


For resultat- og markedsorienterede internationalt forgrenede koncerner med fremstillings- proces of service- virksomhed og knaphedsfaktorer, som begrænser et potentielt udbud, men som kan varieres periodevist ved in- og outsourcing. Bemærk at det er kun muligt at opnå licens til anvendelse af Kapacitetsregnskabet såfremt virksomhedens øverste ledergruppe har gennemgået en kort kvalficerende introduktion ved et aktivt og specielt tilpasset ledelses assesment med indbygget budgetteringskursus og med fokus på virksomhedens specielle særpræg og behov. Assesment og kursus gennemføres i forbindelse med implementeringen over en planlægnings cyklus.

Træning i brugen af Kapacitetsregnskabets moduler og mindre tilretninger genemføres optimalt i løbet af en periode på ca 6 måneder - og bedst i et tidsvindue som starter lidt før slutningen af et regnskabsår.

Kapacitetsregnskabet iflg. professor Palle Hansen  


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB